Rólam

Rólam bővebben a legelső "bemutatkkozás" bejegyzésben olvashattok.http://rss.beautybaba.blogter.hu/

Kedvenc szerzők

Blogom címkéi

  • Nincsenek blogcímkék

SZERELMES ÜZENET A SZERELMEMNEK
Nem tudom miért, de muszáj ki-írnom magamból az érzéseimet. (egyszer úgysem leszek többé és akkor legalább tudom, hogy hagytam hátra valamit magamból, a lelkemből...)


Itt vagyok, már 26 éves és még mindig nem tudom miért is élek. Vagyis csak azt tudom és érzem, hogy nagyon SZERETLEK és amíg csak lehet melletted akarok lenni! Nem csak amíg élek, hanem, ha van túlvilág akkor ott is. De amíg ebben a világban élünk, addig is szeretnék mindent megtenni a boldogságodért. Bárcsak okosabb és ügyesebb lehetnék, akkor lehet meg is szépülnék... :) De sajnos ez nem így van... Most boldog vagyok, hisz itt fekszel mellettem és alszol édesen. Snoopyka is itt horkol :) ami megint csak a boldogságom erősíti. Attól viszont folyton rettegek, hogy ez egyszer nem lesz így. Nem akarlak elveszíteni SOHA! Ezt nem azért írogatom, hogy valami ócska, régi módi szerelmes levéllel hassak a pici, érzékeny, édes kis szívecskédre, hanem azért mert annyira erősen törnek elő ezek az érzések, hogy muszáj kiadnom magamból.... Csak az a baj, hogy nem elég kimondanom vagy leírnom, hogy SZERETLEK, IMÁDLAK, AKARLAK! Hanem ki is akarom ezt mutatni. Elsőnek megírom ezt a kis vallomást. Sőt! Versbe is foglalom, hisz te adod az életem értelmét és ha nem is írok jó verseket, azért mindig igyekszem, hogy csak olyat írjak ami csak a szívemből ered:


-SZERELMEM A BOLDOGSÁGOM-


Nincs nekem boldogabb pillanatom

Mint amikor kicsiny kezecskéd megfoghatom

Mint amikor csodálatos tested átölelhetem

És amikor édes csókod megízlelhetem


Nincs nekem boldogabb pillanatom

Mint amikor gyönyörű hangod meghallhatom

Mint amikor boldog és nyugodt a lelked

Vagy amikor örömteli és vidám a kedved


Nincs nekem boldogabb pillanatom

Mint amikor a szeretetem neked adhatom

Vagy amikor a szereteted megkaphatom

És amikor mindezeket megtarthatom


Nincs annál boldogabb életem

Mint amikor azt érzem, hogy vagy nekem

Mert tudnod kell, te vagy a végzetem

És te vagy a boldogság is, a mindenem
Sajnos nem vagyok jó versíró sem. Na mindegy.. én megpróbáltam érzéseim rímekbe szedni, talán egyszerű és gyerekes lett a vers, tele hibákkal, de mindegy, mert őszinte voltam. Nekem egy picit jobb, hogy kiadhatom magamból.... látod én is tudok önző lenni, mert nekem lett ezzel jobb :) Egy kis önzőség azt hiszem néha nem is árt. Ja még valami fontos! Mindez nem azért tört ki belőlem (mármint ez az írhatnék), mert olyat tettél amit nem kellett volna... Hanem azért mert napról-napra , percről-percre jobban SZERETLEK, szóval nagyon SZERETLEK, annyira, hogy mivel már alszol és nem tudom elmondani ezeket neked (lehet nem is érdekelne és valószínű végig sem hallgatnál), tehát inkább csak leírom, hogy ne vesszen a múltba... Tudom, még fiatal vagy és én sem vagyok valami Jó pasi... és én is követtem már el hibákat és biztosan fogok is. Sajnos okoztam már neked is elég fájdalmat, de olyankor az magamnak is éppoly fájdalmas volt... Te is okoztál már nekem fájdalmat, de biztosan jogosan, és meg is érdemltem. Annyi kell is... :) Csak remélni tudom, hogy ÉN elég jó leszek majd neked. Most felébredtél :) Megsimogattalak. Örülök, mert még puszit is adhattam. Látod, milyen kis érzelgős, nyomi, lúzer vagyok... de nekem ez már örömet okoz. Hát férfi az ilyen? :D Szerintem az. De ez csak az én véleményem. Na jó, lassan befejezem az írást. Sosem érnék a végére, hisz a szeretet amit irántad érzek azt nem lenne elég 1000000 könyvben sem megírni. Biztos unod már, hogy csak rólad áradozok. Ha meghalok (mert egyszer biztosan megfogok), tudnod kell, hogy bármit is tettem veled, vagy mondtam neked, azt kizárólag szeretetből tettem. Csak hát néha nem tudom magam értelmesen kifejezni, meg az érzéseimet szinte mindig elfolytom magamban.... szóval, így nehéz boldoggá tennem téged... (Nem tudom még mit kell tennem érte, de boldoggá teszlek az biztos!) Te vagy a csillagom ami mutatja az irányt a sötétségben, érzem, hogyha követlek boldogság vár majd ránk. Ez még valamiért kijött belőlem, bocsi... Most már tényleg abbahagyom. Nem vagyok én annyira érdekes, szellemes, szórakoztató és hát nem is fogalmazok valami túl jól... Úgyhogy ennyi elég belőlem.

SZERETLEK!

Ja, és nem azért hívlak kis SZERELMEMNEK, mert nem te vagy a nagy, hanem mert a termeted olyan kis édes, cuki angyalkára emlékeztet. A túlvilágon is így fogok rád találni! Csak egy „kis" édes, cuki Angyalkát kell keresnem, aki a legszebb és legaranyosabb az egész világmindenségben.

-korvin-

4 hozzászólás eddig
  • Értékelés:
-

szióka.... ez egy őszinte vallomás.... ezt értékelni KELLL;)

Barbika(L)
2008-03-06 19:05:08
Barbika(L)
-

Ez nagyon szép volt!Tetszett... :)

Dia
2008-03-21 15:34:45
Dia
-

télleg nagyon szép:)) és őszinte

Petra
2008-09-04 15:50:28
Petra
-

ez gyonyoru es oszite vallomas.......szivebol szoltal

orsibaba
2008-10-22 17:15:19
orsibaba
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá ehhez a bloghoz. Belépnél? | Regisztrálnál?
13Szavazz
Szavazz és a bejegyzés címlapra kerülhet